►A KÉSZLETEN LÉVŐ TÁRGYAKAT ÁPRILISTÓL JANUÁRIG A WEBSHOPBAN TUDOD MEGVÁSÁROLNI.
(Karácsonytól tavaszig a műhely minden évben pihen.)
►BIZONYOS TÁRGYAKRA ELŐRENDELÉS FOLYAMATOSAN LEADHATÓ ITT>>

HA AZOK KÖZÖTT SZERETNÉL LENNI, AKIK A KÉSZ TÁRGYAKRÓL ELSŐKÉNT ÉRTESÜLNEK KÉRJ ÉRTESÍTŐT ITT>>

Dudás Emese keramikus

Mesekerámia profil kép, Dudás Emese keramikusElégedettségi garancia kép

 

A mesekerámiák segítségével elvarázsolhatod az otthonod, és felejthetetlen ajándékokat adhatsz számodra különleges embereknek, kivételes alkalmakra.

MINDEN MUNKÁMRA GARANCIÁT VÁLLALOK:
✓ Ha nem tetszik,
✓ ha meggondoltad,
✓ ha hajszálrepedések jelennek meg rajta,
✓ ha másra számítottál,
✓ egyszóval ha nem szeretnéd...
akkor biztosan nem fogom rádtukmálni, ez nálam hiúsági kérdés. Indoklás nélkül visszaküldöm a pénzed, amennyiben azt kéred és visszajuttatod nekem a csomagot.

VEVŐVÉLEMÉNYEK:

1 nap alatt ideért, csodásak, bár ajándékba vettem, van rá sansz, hogy megtartom, olyan édesek. az eladó is csodás
Nagyon gyorsan megkaptam a csodás meseházikókat, szuperbiztos csomagolásban. Imádatosak. <3a Meseváros gyönyörű, az eladó szuper kedves:) csakis ajánlani tudom. Erika

MÉG 144 VÉLEMÉNY >>

Mesekerámia elérhetőség kép

Telefon ikon

06/20 410 5846 

Email ikon

dudas.mese@gmail.com
 

Mesekerámia Facebook oldal hivatkozás és logo

Blog.hu ikon

Mesekerámia YouTube csatorna link és logo

Kedvezmény program link és kép

10% kedvezmény, ha már rendeltél korábban és tudod a kódot. Kattints és kérj felvételt a Mesekerámia ZÁRT csoportjába, ahol rögzített bejegyzésben megtalálod a kódot.Blog.hu logo  Meseblog


Friss: Milyen volt 2016? Összefoglaló

Ötlet, érdekesség: Tündérfák a kertben

Hasznos: Mire figyelj, ha kerámiát vásárolsz?

Hogy készült:Meseváros tálak

Személyes: Pár tipp a változáshoz

Rendeltél korábban is?

Mesekerámia kedvezményes csoport link

További rendeléseidből 10% kedvezmény jár, ha tudod a kódot. Kattints a képre, kérj felvételt a Mesekerámia ZÁRT csoportjába, ahol a rögzített bejegyzésben megtalálod a kódot. Nem Facebookozol? Semmi gond! Írj nekem a dudas.mese@gmail.com-ra és küldöm.:)


EGYEDIT SZERETNÉL?

Vállalom házszámtáblák, órák, mesekastélyok készítését, vagy egyéb tárgyak lehetőség szerinti személyreszabását, a saját stílusomban, az alkotói szabadságom megtartásával. Mások szerzői jogait nem sértem meg, de a saját korábbi munkáim sem másolom le egy az egyben - jellegükben lehetnek hasonlóak, de a részletekben minden darab egyedi és megismételhetetlen.
Természetesen lehet kérni nevet, színvilágot, vagy kedvenc virágot.

Minden megkeresésre válaszolok, de SAJNOS NEM TUDOK MINDEN EGYEDI KÉRÉST TELJESITENI. Jellemzően azokat a munkákat vállalom el, amik vagy a stílusomba vágnak, vagy egyszerűen érdekelnek.
Nem szívesen dolgozom határidőre, ha mégis, minimum egy hónapot kérek.

Csak tavasztól őszig van módomban egyedi rendeléseken dolgozni.
Köszönöm a megértést!

Minél pontosabban sikerül definiálni, hogy miről van szó, annál pontosabb lesz az árajánlat. Ha csak annyit információt kapok, hogy kellene "egy tál", abból nem tudok kiindulni. Egy óra alatt is meg lehet oldani, és 2 hetet is tudok dolgozni rajta. A legegyszerűbb, ha adott a funkció, a pontos méret, és egy összegszerű keret, amiből a legtöbbet igyekszem kihozni.

AJÁNLATKÉRŐ ŰRLAP

Minőségi garancia

A törvény adta 14 napos elállási jogon túl is van nálam garancia:

  • bögréknél, tányéroknál 60 nap áll a rendelkezésedre, ennyi idő alatt, ha szándékukban áll, biztosan előjönnek a repedések:) Bátran mikrózhatod, azt bírnia kell ∗
  • fagyálló kerti kerámiáimban is megbízom, ha a fagytól megrepednének, azt a következő télen jelezheted ∗∗

∗ ez nem azt jelenti, hogy ha 2 hónapon belül ejted le, akkor küldd vissza:) Kizárólag az anyaghibából, égetési hibából eredő hajszálrepedésekért vállalok felelősséget.

∗∗ha a víz megáll benne és belefagy, akkor annak megnő a térfogata és szétnyomja, ez fizika, erre a garancia nem él. Ugyanígy ha leejted, elpattan, mechanikai sérülés éri, stb. azzal sem tudok mit kezdeni, ha addig elégedett voltál vele. Kizárólag az anyahibából, égetési hibából eredő fagykárért vállalok felelősséget.

Szállítás:

A Mesekerámiák szállítása az MPL futárszolgálattal történik, a díjszabásról a Vaterafutár oldalán tudsz tájékozódni, a feladás díja függ a csomag méretétől, súlyától, értékétől, törékenységétől, és a kézbesítés helyétől. Válaszd a számodra legmegfelelőbbet!

Törékeny kezeléssel, értékbiztosítva 2 kg alatt 2 180 Ft, 2 kg felett 2 580 Ft a feladás díja. Törékeny kezelés nélkül 1 090 Ft-1 290 Ft között.

Olyan címet érdemes megadnod, ahol napközben elérhető vagy, így elkerülheted, hogy csak értesítőt dobjanak. Dönthetsz úgy is, hogy a legközelebbi postán veszed át a csomagod, ez 990 Ft.         

A legolcsóbb szállítási mód 490 Ft, ilyenkor Posta Csomagautomatába történik a kézbesítés. Az automaták listáját itt taláod: https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_KI15_Csomagautomatak.pdf

Ha sürgős a csomagátvétel, vagy nagyon félted és amúgy is mobilis vagy, esetleg érdekel a műhely, akkor a SZEMÉLYES ÁTVÉTELT javaslom Ecseren, Budapest XVII. kerülete mellett, előre egyeztetett időpontban.

+1 kérdés: Mi a teendő, ha a csomag sérült?

Minden esetben, amikor a törékeny kezelést elengedhetetlennek tartom ezt jelzem, de alapesetben a sima feladás is teljesen megfelelő, és a csomagolás atombiztos, nagyon ritkán fordul elő ilyesmi, de ettől függetlenül minden megrendelőt foglalkoztat a kérdés - teljesen érthetően.:)
Ráadásul tényleg a legbiztonságosabb csomagolás mellett is előfordulhat, hogy a szállítás során a csomag a szállító hibájából megsérül. Az ilyen csomagon a kézbesítéskor azonnal látszik, hogy sérült: elszakadt a borítás, utólag fóliázták össze, enyhe rázása csörömpöl, mintha átgurult volna rajta egy targonca. Ilyen esetben kárigénnyel léphetünk fel.

Nagyon fontos, hogy ilyenkor a futárt nem szabad elengedni és a láthatóan sérült csomagot jegyzőkönyv nélkül átvenni! Ha a futár siet, akkor vigye a csomagot ahová akarja.
Minden esetben jegyzőkönyvet kell felvetetni és elkerülni, hogy a futár a sérült csomagot a címen hagyja. Érdemes a sérült csomagról fényképet is készíteni! Amennyiben a megrendelő a láthatóan sérült csomagot a futár felé tett panasz nélkül átveszi, úgy kárigény nem érvényesíthető.
Természetesen ha kivülről minden rendben van, semmi gyanús jel, akkor a csomagot át kell venni és futárt nem szükséges ott tartani. Ha mégis probléma adódik - ilyen eset még nem fordult elő- akkor saját felelősségemre térítem a kárt.


Az 1999. évi LXXVI ún. szerzői jogi törvény értelmében a weboldal teljes tartalma - az alkotások, az alkotásokról készült fotók és egyéb szövegek- szerzői jogvédelem alatt állnak, a tartalmak bármilyen formában történő másolása és utánközlése csak a szerző engedélyével lehetséges.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - SZERZŐI JOG - ADATVÉDELEM