Raktárkészletem szinte soha nincs, rendelésre dolgozom, viszonylag hosszú határidővel, így majdnem biztos, hogy itt nem leszel impulzusvásárló.:)

De legalább olyan lesz, amilyennek szeretnéd, kisebb változtatások nem felárasak!

ÁRAK, MÉRETEK ITT>>
Hogy mit szeretnél, megírhatod e-mailben, vagy Facebookon.

►HA MÉGIS VANNAK KÉSZLETEN TÁRGYAK, AZOKAT A WEBSHOPBAN TUDOD MEGVÁSÁROLNI.
HA AZOK KÖZÖTT SZERETNÉL LENNI, AKIK A KÉSZ TÁRGYAKRÓL ELSŐKÉNT ÉRTESÜLNEK, KÉRJ ÉRTESÍTŐT ITT>>

Dudás Emese keramikus

Mesekerámia profil kép, Dudás Emese keramikusElégedettségi garancia kép

 

A mesekerámiák segítségével elvarázsolhatod az otthonod, és felejthetetlen ajándékokat adhatsz számodra különleges embereknek, kivételes alkalmakra.

MINDEN MUNKÁMRA GARANCIÁT VÁLLALOK:
✓ Ha nem tetszik,
✓ ha meggondoltad,
✓ ha hajszálrepedések jelennek meg rajta,
✓ ha másra számítottál,
✓ egyszóval ha nem szeretnéd...
akkor biztosan nem fogom rádtukmálni, ez nálam hiúsági kérdés.
Nem kérek előleget és nem kell átvenned, ha nem tetszik!

VEVŐVÉLEMÉNYEK:

1 nap alatt ideért, csodásak, bár ajándékba vettem, van rá sansz, hogy megtartom, olyan édesek. az eladó is csodás
Nagyon gyorsan megkaptam a csodás meseházikókat, szuperbiztos csomagolásban. Imádatosak. <3a Meseváros gyönyörű, az eladó szuper kedves:) csakis ajánlani tudom. Erika

MÉG ~180 VÉLEMÉNY >>

Mesekerámia elérhetőség kép

Telefon ikon

06/20 410 5846 

Email ikon

dudas.mese@gmail.com
 

Mesekerámia Facebook oldal hivatkozás és logo

Blog.hu ikon

Mesekerámia YouTube csatorna link és logo


Blog.hu logo  Meseblog


Friss: Milyen volt 2016? Összefoglaló

Ötlet, érdekesség: Tündérfák a kertben

Hasznos: Mire figyelj, ha kerámiát vásárolsz?

Hogy készült:Meseváros tálak

Személyes: Pár tipp a változáshoz

Szállítás

A Mesekerámiák szállítása az MPL futárszolgálattal történik, a díjszabásról függ a csomag méretétől, súlyától, értékétől, törékenységétől, és a kézbesítés helyétől. Válaszd a számodra legmegfelelőbbet!

Törékeny kezeléssel, értékbiztosítva 3 500 Ft a szállítási díj. 
Törékeny kezelés nélkül 1800 Ft-2000 Ft között van, ha pontos címre szeretnél kézbesíttetni.

A legtöbb csomagot saját felelősségemre törékeny kezelés nélkül is fel merem adni, ez azt jelenti, hogy ha bármi baj van, térítem a károdat. Vannak viszont olyan tárgyak, amelyeket csak törékeny csomagban szállíttatok, esetleg ragaszkodom a személyes átvételhez.

Minden csomag más, ez a tárgyak jellegéből és a mennyiségéből is ered, tehát nem mindegy, hogy egy mesefát szeretnél, vagy 3 békát, esetleg tegyünk még mellé ezt-azt.

A mérlegelés jogát minden esetben fenntartom, de ezt jó előre egyeztetjük már a megrendelés/fizetés/szállítás előtt. Az általam javasolt szállítási módtól természetesen eltérhetünk, de csak a saját felelősségedre!

Olyan címet érdemes megadnod, ahol napközben elérhető vagy, így elkerülheted, hogy csak értesítőt dobjanak. Dönthetsz úgy is, hogy a legközelebbi postán veszed át a csomagod, ez 1600 Ft, vagy 1830 Ft.        

A legolcsóbb szállítási mód 1000 Ft, ilyenkor Posta Csomagautomatába történik a kézbesítés. Az automaták listáját itt taláod: https://www.posta.hu/static/internet/download/PASZF_KI15_Csomagautomatak.pdf

SZEMÉLYES ÁTVÉTEL ELŐRE EGYEZTETETT IDŐPONTBAN A MŰHELYBEN LEHETSÉGES.

+1 kérdés: Mi a teendő, ha a csomag sérült?

Ahogy fentebb írtam, minden esetben, amikor a törékeny kezelést elengedhetetlennek tartom ezt jelzem, de alapesetben a sima feladás is teljesen megfelelő, és a csomagolás atombiztos, nagyon ritkán fordul elő ilyesmi, de ettől függetlenül minden megrendelőt foglalkoztat a kérdés - teljesen érthetően.:)
Ráadásul tényleg a legbiztonságosabb csomagolás mellett is előfordulhat, hogy a szállítás során a csomag a szállító hibájából megsérül. Az ilyen csomagon a kézbesítéskor azonnal látszik, hogy sérült: elszakadt a borítás, utólag fóliázták össze, enyhe rázása csörömpöl, mintha átgurult volna rajta egy targonca. Ilyen esetben kárigénnyel léphetünk fel.

Nagyon fontos, hogy ilyenkor a futárt nem szabad elengedni és a láthatóan sérült csomagot jegyzőkönyv nélkül átvenni! Ha a futár siet, akkor vigye a csomagot ahová akarja.
Minden esetben jegyzőkönyvet kell felvetetni és elkerülni, hogy a futár a sérült csomagot a címen hagyja. Érdemes a sérült csomagról fényképet is készíteni! Amennyiben a megrendelő a láthatóan sérült csomagot a futár felé tett panasz nélkül átveszi, úgy kárigény nem érvényesíthető.
Természetesen ha kivülről minden rendben van, semmi gyanús jel, akkor a csomagot át kell venni és futárt nem szükséges ott tartani. Ha mégis probléma adódik - ilyen eset még nem fordult elő- akkor saját felelősségemre térítem a kárt.

Törzsvásárlóknak

Mesekerámia kedvezményes csoport link

További rendeléseidből 10% kedvezmény jár, ha tudod a kódot. Kattints a képre, kérj felvételt a Mesekerámia ZÁRT csoportjába, ahol a rögzített bejegyzésben megtalálod a kódot. Nem Facebookozol? Semmi gond! Írj nekem a dudas.mese@gmail.com-ra és küldöm.:)


EGYEDI ELKÉPZELÉS?

Vállalom házszámtáblák, órák, mesekastélyok készítését, vagy egyéb tárgyak lehetőség szerinti személyreszabását, a saját stílusomban, az alkotói szabadságom megtartásával. Mások szerzői jogait nem sértem meg, de a saját korábbi munkáim sem másolom le egy az egyben - jellegükben lehetnek hasonlóak, de a részletekben minden darab egyedi és megismételhetetlen.
Természetesen lehet kérni nevet, színvilágot, vagy kedvenc virágot.

Minden megkeresésre válaszolok, de NEM TUDOK MINDEN KÉRÉST TELJESITENI. Jellemzően azokat a munkákat vállalom el, amik a stílusomba vágnak, vagy egyszerűen érdekelnek.
Általában nem dolgozom határidőre és a saját megrendelői köröm minden esetben elsőbbséget élvez.
Köszönöm a megértést!

Minél pontosabban sikerül definiálni, hogy miről van szó, annál pontosabb lesz az árajánlat. Ha csak annyit információt kapok, hogy kellene "egy tál", abból nem tudok kiindulni. Egy óra alatt is meg lehet oldani, és 2 hetet is tudok dolgozni rajta. A legegyszerűbb, ha adott a funkció, a pontos méret, és egy összegszerű keret, amiből a legtöbbet igyekszem kihozni.

A törvény adta 14 napos elállási jogon túl is van nálam garancia:

  • bögréknél, tányéroknál 60 nap áll a rendelkezésedre, ennyi idő alatt, ha szándékukban áll, biztosan előjönnek a repedések:) Bátran mikrózhatod, azt bírnia kell ∗
  • fagyálló kerti kerámiáimban is megbízom, ha a fagytól megrepednének, azt a következő télen jelezheted ∗∗

∗ ez nem azt jelenti, hogy ha 2 hónapon belül ejted le, akkor küldd vissza:) Kizárólag az anyaghibából, égetési hibából eredő hajszálrepedésekért vállalok felelősséget.

∗∗ha a víz megáll benne és belefagy, akkor annak megnő a térfogata és szétnyomja, ez fizika, erre a garancia nem él. Ugyanígy ha leejted, elpattan, mechanikai sérülés éri, stb. azzal sem tudok mit kezdeni, ha addig elégedett voltál vele. Kizárólag az anyahibából, égetési hibából eredő fagykárért vállalok felelősséget.


Az 1999. évi LXXVI ún. szerzői jogi törvény értelmében a weboldal teljes tartalma - az alkotások, az alkotásokról készült fotók és egyéb szövegek- szerzői jogvédelem alatt állnak, a tartalmak bármilyen formában történő másolása és utánközlése csak a szerző engedélyével lehetséges.

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK - SZERZŐI JOG

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT