Keresed a tökéletes ajándékot?

Mit szólnál, ha idén meg is találnád, méghozzá időben?

Oldd meg és pipáld ki az ajándékvadászatot, hogy nyugodt lelkiismerettel koncentrálhass a lényegre.:) Ha szeretnél személyes ajándékot adni, de nincsenek hosszú óráid a kreatívkodásra, akkor ezt Neked találtam ki!

Mik ezek?

Színes, csámpás, hangulatos mesebeli kis házikók, amik biztosan mosolyt varázsolnak az arcokra.:)

Kb. 3-4 cm magasak, tömörre égetett félporcelán az alapanyaguk, a formázástól a festésig aprólékos és egyedi kézi munkával készülnek, nagyon strapabíróak, és nincsenek rajtuk a kerámiákon már szinte megszokott hajszálrepedések. 


EDDIG MÁR SOKAKAT MEGGYŐZÖTT:


MÉG TÖBB VEVŐVÉLEMÉNY >>

MÉG TÖBB VEVŐVÉLEMÉNY >>

MÉG TÖBB VEVŐVÉLEMÉNY >>

Miért ne adhatnál Karácsonyra különleges díszeket?

Bárkinek adhatod, akinek személyes ajándékkal szeretnél örömet szerezni. Ugyanúgy fog örülni neki a barátnőd, mint az anyukád, vagy a kolleganőd.:) Gyerekektől sem kell félteni, mivel tömörek, nem törnek egykönnyen össze.

Jól variálható: ha egyet adsz figyelmes apróság, ha több darabot válogatsz össze egy készletbe és szépen becsomagolod komolyabb ajándéknak is megállja a helyét, és garantáltan minden Karácsonykor eszébe jutsz annak, aki kapja.
Gombák is vannak, többféle, a házikókhoz illő színekben.

Amellett, hogy fel lehet függeszteni őket a fenyőfára, kedvenc karácsonyfadísznek, még apró szuvenírként is megállják a helyüket, de kötheted őket ajándékkisérőomagra, vagy dekorálhatsz velük adventi koszorút, ajtódíszt. Biztos, hogy ezeket nem fogják elpakolni a többi karácsonyi dísszel, egész évben szem előtt maradnak, cserepekben, sziklakertekben is jól érzik magukat.


Minden egyes darabot saját kezűleg készítettem el, nincs két tökéletesen egyforma, mert sem a forma, sem a festés elkészítéséhez nem használtam sablont, így mindegyik egyedi és megismételhetetlen.

Ha érdekel a kerámia házikók készítése, nézd meg a  YouTube videókat:

Agyagozás (2p 46mp)

Festés (4p 44mp)

Miért érdemes rendelni belőlük?

  • jópofa, igényes, egyedi ajándékok, bevezető áron
  • limitált példnyszám, VALÓDI kézműves termék
  • nagyon személyes
  • ajándékozható 1 db, de egy tucat is
  • biztos siker, amikor átadod
  • mennyiségi kedvezmény: 50 darabtól 5%, 100 darabtól 10%
  • minden évszakban használható
  • az oldalára akrillal nevet is festhetsz, így még egyedibbé teheted
  • kényelmesen, sorbanállás nélkül vásárolhatsz
  • egyenesen a tervezőtől, vagyis tőlem  


Többféle stílus és szín: RUSZTIKUS - KLASSZIKUS - MODERN
 

Nem vagyunk egyformák, az otthonunk, a tárgyaink szintén nem azok - ezt a különbséget a karácsonyfadísz házikók is hordozzák. Az egyes stílusokon belül többféle színt találsz, így biztos lehetsz benne, hogy minden lakberendezési stílushoz találsz megfelelőt.:) 

Állítsd össze a megfelelő szettet, akár vegyesen, akár az egyik fajtából és rendeld meg a webshopban.

Rusztikus sorozat - Türkiz

Remélem meggyőztelek róla, hogy kár egy még ennél is jobb ajánlatot keresni, hogy aztán december 20. körül elkeseredetten vesd bele magad a tömegbe.:)

Az 1999. évi LXXVI ún. szerzői jogi törvény értelmében a weboldal teljes tartalma - az alkotások, az alkotásokról készült fotók és egyéb szövegek- szerzői jogvédelem alatt állnak, a tartalmak bármilyen formában történő másolása és utánközlése csak a szerző engedélyével lehetséges.